Services

Wij staan voor u klaar!

Wat wij repareren

We verzorgen reparaties aan het beeldscherm en glas, knoppen en trilfunctie, simkaart en SD kaartlezer, moederbord en printplaat, speakers en geluid, batterij en opladen, camera en flitser, behuizing en frame, antenne en ontvangst en sensoren en vingerafdruk. Wanneer jouw gewenste reparatie hier niet tussen staat kunnen we altijd een onderzoek uitvoeren om te kijken waar het probleem in zit. Zo kunnen we het alsnog oplossen.

01. Smartphone reparatie

Bij Monkey Phone repareren we een groot aantal telefoonmerken.

02. Tablet reparatie

Monkey Phone is naast het repareren van smartphones ook gespecialiseerd in reparaties van tablets en iPads.

03. Laptop reparatie

Ook voor het repareren van je laptop of desktop ben je in Maastricht bij Monkey Phone aan het juiste adres.

Smartphone reparatie

Bij Monkey Phone repareren we een groot aantal telefoonmerken, zoals , smartphones van Apple, Samsung, Huawei, LG, Microsoft, Motorola, Nokia, OnePlus, Sony en Xiami gerepareerd. Daarnaast lossen we de meest voorkomende problemen op waarvoor de telefoon gerepareerd moet worden.

Tablet reparatie

Monkey Phone is naast het repareren van smartphones ook gespecialiseerd in reparaties van tablets en iPads. Wij voeren diverse tablet reparaties uit, waaronder het vervangen van het scherm van de tablet of iPad. Ook in het geval van tablet reparaties in onze winkel in Maastricht doe we ons best om de reparatie binnen 30 minuten uit te voeren. 

Laptop reparatie

Ook voor het repareren van je laptop of desktop ben je in Maastricht bij Monkey Phone aan het juiste adres. Wij repareren laptops en desktop van alle merken. Natuurlijk begrijpen wij dat je niet te lang zonder je laptop kan, daarom doen wij ons uiterste best om de reparatie zo snel mogelijk uit te voeren. 

Adres:

Grote Gracht 17 6211 SR Maastricht

Telefoon:

‪+31 6 85555775‬

whatsup:

‪+31 6 85555775‬